Sådan kommer du i gang

Personlig ekspertrådgivning er omdrejningspunktet for det, vi tilbyder dig som kunde i Nykredit Invest. Før du investerer dine penge, synes vi dog, det er afgørende, at du kender alle dine muligheder.

1

Forstå din investeringsprofil

Inden du går i gang med at investere, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad formålet med din investering er. Formålet hænger nemlig sammen med tidshorisonten for din investering og kan også have indflydelse på, hvor stor en risiko du er villig til at tage med din investering. Tilsammen tegner disse overvejelser din investeringsprofil.

Læs mere
2

Få overblik med InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Prøv InvesteringsGuiden
3

Få en rådgiver til at hjælpe dig

Nykredit Invest samarbejder med Nykredit. Når du har overvejet formålet med din investering, kan du få hjælp fra en af Nykredits specialiserede rådgivere til at sammensætte dine investeringer på den bedste måde.


Du kan få rådgivning i alle Nykredit centre, eller du kan henvende dig i et andet pengeinstitut, hvor du måske allerede er kunde. Rådgivningen vil tage
udgangspunkt i:

- Formålet med din investering
- Dine økonomiske forhold
- Dit kendskab til og erfaring med investering

Find nærmeste Nykredit center
4

Du handler selv

Du kan også vælge at handle selv. Hvis du er kunde i Nykredit, kan du handle via Nykredits netbank - MitNykredit, hvor det er nemt, billigt og overskueligt at handle værdipapirer i Nykredit Invest.

Sådan handler du i Nykredits netbank - MitNykredit
5

Plej dine investeringer

Investering handler om så vidt muligt at være på forkant med fremtiden. Som kunde i Nykredit Invest kan du stole på, at vi tager ansvar for hele tiden at holde nøje øje med dine investeringer og deres sammensætning, så vi sikrer dig det bedst mulige resultat på lang sigt.

Hvis du vælger selv at vedligeholde dine investeringer, opfordrer vi dig til at benytte vores investorservice og tilmelde dig vores nyhedsservice nedenfor.

Tilmeld nyhedsbrev

ForeningsFordele til dig

Langt størstedelen af Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Som kunde i Nykredit er du med i denne forening og får adgang til ForeningsFordele – også når du investerer bæredygtigt. Du sparer fx handelsgebyret (kurtagen), når du investerer i vores Svanemærkede fonde.