887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+flag-enStroke 1Stroke 1

Investor Insights

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Rådgivning4 min

Sådan garderer du porteføljen mod stigende råvarepriser

Stigende efterspørgsel har presset råvarepriserne op og gjort det svært for virksomhederne at sikre forsyningskæderne. Senioranalytiker Frederik Romedahl giver råd til at gardere porteføljen mod det omkostningspres, der rammer virksomhederne.

Rådgivning5 min

Kan det betale sig at investere med lav risiko? Hør ekspertens svar

Hvis du investerer med lav risiko, har du måske overvejet, om det overhovedet kan betale sig. Nykredits privatøkonom, Camilla Schjølin Poulsen, vender og drejer spørgsmålet.

Økonomi4 min

Troen på fremtiden dominerer den amerikanske regnskabssæson

De positive udmeldinger står i kø, som vi nærmer os halvvejen i den amerikanske regnskabssæson: Resultaterne slår forventningerne, tech-selskaberne er endnu ikke ramt af normalisering, og krisens største tabere øjner håb.

Aktier2 min

Nykredit skruer ned for andelen af aktier

Det kan bedre betale sig at skrue på sektorerne i aktieblokken end at være overvægtet i aktier. Det siger chefstrateg i Nykredit, Frederik Engholm, der anbefaler at skrue ned for den overordnede risiko.

Alle indsigter
Filtre på type

Alle filtre slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}

Kontakt os

Nykredit Invest samarbejder med Nykredit, og du er velkommen til at kontakte en Nykredit rådgiver og høre mere om dine muligheder for investering hos Nykredit Invest.

Adresse

Nykredit Invest Kalvebod Brygge 1-3 1780 København V Telefon 70 10 90 00 Vær opmærksom på, at Nykredit iht. MiFID lovgivning kan være forpligtet til at logge dialoger. Du kan finde mere information i Basisaftalen på nykredit.dk.

;