Dine investeringer kan mærkes

Du kan få din opsparing til at arbejde for dig ved at investere den. Og den kan faktisk også gøre en forskel for samfundet, når du investerer den bæredygtigt.

Investér i fremtiden

På helt samme måde som hvis du energirenoverer din bolig eller vælger en elbil, kan du gøre en forskel for samfundet, når du investerer din opsparing.

Når du investerer, giver du også din støtte til en række virksomheder og lande, og det kan gøre en mærkbar forskel, hvis du vælger dem, der bidrager positivt til den bæredygtige omstilling.

Du kan eksempelvis reducere dit årlige CO2-udslip med, hvad der svarer til 7 måneders gennemsnitligt strømforbrug for en dansker alene ved at investere 10.000 kr. i en af Nykredits bæredygtige fonde fremfor det brede aktiemarked.

Vi tager gerne en snak med dig om dine investeringsmuligheder.

Ja tak, kontakt mig

Gør en mærkbar forskel

Tre bæredygtige investeringsmuligheder

Vi guider til tre forskellige måder, du kan investere bæredygtigt på

Læs mere

Investér selv via netbanken

Du kan selv investere i bæredygtige fonde og aktier via Nykredits netbank.

Investér selv bæredygtigt

Kom godt i gang

Vil du høre mere om dine muligheder for at investere bæredygtigt? Vi hjælper dig gerne videre.

Ja tak, kontakt mig

Om bæredygtige investeringer

Dine investeringer kan svanemærkes

Vores svanemærkede fonde er din garanti for en bæredygtig investering, der kan mærkes. Som Nykredit-kunde betyder vores ForeningsFordele desuden, at du får KurtageFrihed og dermed sparer handelsgebyret, når du investerer i vores svanemærkede fonde.

Læs mere

Hvad er en bæredygtig investering?

Se hvad der kendetegner de investeringer, der kan gøre en forskel for både dig og samfundet – og hvordan vi udvælger dem for dig.
Læs mere

Bliv klogere på bæredygtige investeringer

Vidste du, at bæredygtige investeringer er meget andet end vindmøller og elbiler? Og at du ofte kan opnå et attraktivt afkast ved at investere bæredygtigt? Kom et spadestik dybere i dette webinar, hvor to af Nykredits eksperter deler deres viden på området.

Se webinar

Vil du høre mere om dine muligheder?

Du er altid velkommen til at høre mere om dine investeringsmuligheder i Nykredit Invest. Er du allerede kunde, kan du skrive til os via netbanken. Ellers kan du skrive til os i formularen her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt til en snak om dine muligheder for at investere bæredygtigt.

Mere om bæredygtighed

Velkommen til en forening af aktive ejere

Når du investerer via Nykredit, bliver du en del af en forening, der tror på, at vi som ejere kan påvirke de selskaber, vi investerer i. Derfor screener vi hvert kvartal alle de selskaber, vi investerer i for at sikre, at de lever op til vores bæredygtighedskriterier, og vi bruger vores indflydelse til at stemme på generalforsamlingerne og gøre vores mening gældende.
Læs, hvordan vi arbejder

Sådan kan dine investeringer gøre en mærkbar forskel

Flere og flere selskaber har taget FN’s verdensmål til sig og bruger dem aktivt som pejlemærker i deres strategi. Nogle selskaber bidrager til mere bæredygtig energi, mens andre kæmper for at udrydde sult. Vi har samlet fem eksempler på, hvordan selskaberne i vores investeringsforeninger bidrager til verdensmålene.
Se eksempler her

Har du prøvet vores mobilspil KlodeBygger?

Nykredit Invest har i samarbejde med FN’s Udviklingsprogram lanceret KlodeBygger – et mobilspil om bæredygtige investeringer og FN’s 17 verdensmål. Spil dig igennem hundredvis af sjove baner, brug naturkræfter til at overkomme udfordringer og se små videoklip, der gør dig klogere på bæredygtige investeringer og FN’s verdensmål.
Hent i App store

Det er blevet nemmere at investere bæredygtigt

EU har indført tre kategorier, som alle investeringer skal inddeles efter – lidt som vi kender det fra energimærkningen. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvor bæredygtig en investering egentlig er.
Se de tre nye kategorier