InvesteringsGuide

Prøv InvesteringsGuiden

Prøv vores InvesteringsGuide, og få et hurtigt overblik over dine investeringsmuligheder.

Sådan virker InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Prøv den fulde version

I MitNykredit netbanken kan du prøve den fulde version af InvesteringsGuiden:

  1. Log på MitNykredit netbanken
  2. Vælg Investering og herefter InvesteringsGuide i menuen.
  3. Tryk på Opret ny for at starte InvesteringsGuiden.

Resultatet af InvesteringsGuiden er ikke et investeringsforslag og kan ikke stå alene. Resultatet kan således ikke bruges som grundlag for en beslutning om køb eller salg af bestemte værdipapirer. Vi gør samtidig opmærksom på, at historiske afkast ikke kan betragtes som indikator for fremtidige afkast.

Relaterede artikler

Risikospredning - et must for alle investorer

Når vi taler om investering, tænker de fleste på afkast, men i investeringssammenhæng er risiko en mindst lige så vigtig faktor. 

Hvad er formålet med din investering?

Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad formålet med din investering er. Er du fx ved at spare op til din pension, ønsker du at købe nyt hus eller ny bil, eller ønsker du blot at investere de penge, som du ikke står og skal bruge lige nu.

Hvor stor en risiko vil du tage?

Når du investerer dine penge, gør du det først og fremmest for at opnå et højt afkast. Men jo højere afkast, du ønsker at få, jo større risiko er du også nødt til at acceptere. For afkast og risiko går hånd i hånd.