Overblik med InvesteringsGuiden

Prøv InvesteringsGuiden, og få et hurtigt overblik over dine investeringsmuligheder.

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Udfyld tre trin og få et resultat hurtigt, så du kan komme i gang med at investere dine penge.

Du finder den fulde version af InvesteringsGuiden ved at logge på MitNykredit, trykke på Formue og Investering og herefter vælge InvesteringsGuide i menuen. På denne side trykker du på Opret ny.
Log på MitNykredit her.

Resultatet af InvesteringsGuiden er ikke et investeringsforslag og kan ikke stå alene. Resultatet kan således ikke bruges som grundlag for en beslutning om køb eller salg af bestemte værdipapirer.
Vi gør samtidig opmærksom på, at historiske afkast ikke kan betragtes som indikator for fremtidige afkast.

Kom godt videre

Risikospredning - et must for alle investorer

Når vi taler om investering, tænker de fleste på afkast, men i investeringssammenhæng er risiko en mindst lige så vigtig faktor.

Tidshorisont og formål

Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker om formålet med din investering. Sparer du op til pension, ønsker du at købe nyt hus eller ny bil, eller ønsker du blot at investere de penge, som du ikke står og skal bruge lige nu.

Hvor stor en risiko vil du tage?

Når du investerer dine penge, gør du det først og fremmest for at opnå et højt afkast. Men jo højere afkast, du ønsker at få, jo større risiko er du også nødt til at acceptere. For afkast og risiko går hånd i hånd.