Vores filosofi

Båd der gynger

Det er vores opgave at få din formue til at vokse. Det gør vores erfarne specialister ud fra tre grundlæggende principper: robust, ambitiøst og ansvarligt.

Det er en tillidserklæring, når du vælger at lade Nykredit pleje din formue. Der findes i dag et hav af investeringsmuligheder, som kan være svære at overskue – og det er vores professionelle ansvar at vælge dem, der er helt rigtige for netop dig. Derfor følger vores erfarne og dygtige specialister 3 principper, når vi investerer på dine vegne: Vi investerer robust, ambitiøst og ansvarligt.

Det er vores opgave at få din formue til at vokse, og vi arbejder for at give dig de bedst mulige resultater på 4 måder: Vi sikrer, at balance mellem afkast og risiko passer til dig, vi tilpasser løbende din investering til udviklingen på markedet, vi vælger de rette værdipapirer for dig – og vi tjekker ansvarligheden hos de virksomheder, vi investerer i.

Vi investerer

  • Ambitiøst
  • Robust
  • Ansvarligt

Vi er ambitiøse på dine vegne, når vi plejer din formue. Vores fokus er på langsigtede, robuste investeringer, som kan klare perioder med uro på de finansielle markeder. Vi sammensætter desuden investeringerne, så de passer til dig. For eksempel bruger vi både aktive forvaltere, der håndplukker investeringer, og passiv indeksforvaltning, hvis det bedre kan betale sig for dig. Vi takker hellere nej til en investering, end vi risikerer at sætte dit afkast over styr. Det er nemlig vores erfaring, at vi med avancerede analyseværktøjer og den nødvendige tålmodighed kan skabe afkast, som ligger over gennemsnittet på markedet.

kom godt videre

Det tilbyder Nykredit Invest

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsfonde, som har hver sit særlige fokus - fx lange obligationer, danske aktier, internationale aktier, taktisk allokering og Alternativer.

Om Nykredit Invest

Nykredit Invest blev etableret i 2000 og er i dag en af Danmarks større investeringsforeninger.