Formøder til Nykredit Invest Konferencer

Læs mere om formøderne til Nykredit Invest konferencen, hvor du kan tilmelde dig to af nedenstående tre temaer:

Globale aktier

På dette formøde vil afdelingsdirektør Morten Gregersen og chefporteføljeforvalter Morten Borg give deres bud på, hvor man får de bedste afkast på de globale aktiemarkeder i andet halvår af 2017.
Derudover, vil de fortælle om, hvordan bæredygtighed får stadig større betydning for deres investeringer, og de kommer med konkrete eksempler på selskaber, hvor bæredygtighed indgår i forretningsmodellen.
Dette formøde er for dig som ved noget om aktier, og som gerne vil vide mere om hvordan professionelle investorer håndterer de aktuelle muligheder og udfordringer på markederne.

Vi er fortsat positive på globale aktier

Derfor investerer vi i bæredygtige aktier

Vi investerer i kunstig intelligens og robotter

Danske aktier

På dette formøde vil afdelingsdirektør Hans Kjær og chefporteføljeforvalter Karsten Trøstrup tage dig bag om de investeringer, som har resulteret i nogle af markedets bedste afkast for danske aktier igennem flere år.

Hans og Karsten vil komme med konkrete eksempler på deres aktuelle investeringer, og vil ligeledes fortælle mere om, hvordan de arbejder med udvælgelsen af aktier til Nykredit Invest Danske Aktier og Nykredit Invest Danske Fokusaktier.

Dette formøde er for dig som ved noget om aktier, og som gerne vil vide mere om hvordan professionelle investorer håndterer de aktuelle muligheder og udfordringer på markederne.

Nervøsitet i markedet skaber kursreaktioner

Investering i sundhedsaktier

Danske aktier i front giver godt afkast

Dine investeringer i et helhedsperspektiv

På dette formøde vil seniorspecialist Camilla Schjølin Poulsen og seniorøkonom Jeppe Borre tage dine investeringer med i et helhedsperspektiv og vise, hvorfor det ofte er her de store gevinster ligger. Camilla og Jeppe kommer med eksempler på de kontante resultater en god optimering af din formue kan bidrage med.

Dette formøde er for dig, der gerne vide mere om de økonomiske valg, der er de mest oplagte og værdifulde, som du skal forholde dig til lige nu.

Investering i kunstig intelligens

Nu skal formuen aktiveres

Mere pension for pengene

Inspiration

Nyheder og analyser

Hvad betyder politik, internationale begivenheder og globale tendenser egentlig for dine personlige investeringer? Følg med i Nykredits seneste nyheder og analyser som artikler, video og podcast.

Det tilbyder Nykredit Invest

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsfonde, som har hver sit særlige fokus - fx lange obligationer, danske aktier, internationale aktier, taktisk allokering og Alternativer.

Nykredit Invest Konference 2017

Det har været et godt år på investeringsmarkederne, og investorer sidder tilbage med pæne afkast. Men hvor længe kan det fortsætte? Er en ny boble ved at blive pustet op, eller har vi én allerede, som blot venter på at blive sprængt?