Vinder af Morningstar Awards 3 år i træk

Nykredit Invest har vundet alle Morningstars priser for bedste investeringsforening i 2020. Det er tredje år i træk, at Nykredit Invest er blandt vinderne af hovedkategorierne.

2020 er startet turbulent, og usikkerheden omkring COVID-19 sætter tydeligt præg på markederne.

Det stiller ekstra krav til vores evne til at tænke og investere langsigtet på dine vegne.

I det lys er vi glade for Morningstars anerkendelse, og vi vil fortsat gøre vores yderste for at skabe langsigtet værdi for dig som investor.

"Morningstar er en kvantitativ prisuddeling, der hylder de fonde, som har gjort det godt historisk set. Priserne er udviklet for at anerkende stærke resultater i året der gik, men fordi vi ikke ønsker at anerkende held, så tager vi også hensyn til afkast og risiko de sidste 3 og 5 år."

Fra Morningstar.dk

Nykredit Invest kåret af Morningstar for tredje år i træk

Det uafhængige analyseinstitut Morningstar har kåret Nykredit Invest som bedst i alle prisuddelingens tre hovedkategorier.

Læs mere om kåringerne

Gode råd til din opsparing

Hvordan passer du bedst på opsparingen, når renterne er lave eller negative? Der findes gode alternativer til at have pengene stående på en indlånskonto. Læs om nogle af dem her, tilmeld dig webinar om lave renter, og bliv klogere på dine muligheder.

Få gode råd til din opsparing

Hvad skal du overveje, inden du investerer?

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko, du er villig til at tage.

Læs mere om hvad du skal overveje