Styrket investeringsunivers i net- og mobilbanken

Datter med forældre i køkkenet

Er du investeringskunde i Nykredit? Så kan du se frem til en forbedret brugeroplevelse i net- og mobilbanken. 13. marts lancerer vi nemlig de næste i rækken af tiltag, der skal løfte og styrke vores investeringsunivers. Og der er meget mere på vej.

I Nykredit er vi i fuld gang med at løfte brugeroplevelsen i net- og mobilbanken for vores investeringskunder. I første fase af udviklingsarbejdet lancerede vi sidste år blandt andet den nye ESG-funktion, som gør det muligt at følge med i dine investeringers nøgletal for bæredygtighed – de såkaldte ESG-nøgletal. Og nu er der nye funktioner klar til lancering.

Derfor vil du, når du som investeringskunde logger på din netbank 13. marts, blandt andet finde to nye underuniverser i investeringsuniverset, som samlet styrker dit overblik og gør det nemmere og mere intuitivt for dig at finde de informationer, du søger:

  • Handler som byder på et nyt og forbedret overblik over og detaljer om igangværende ordrer, udgåede ordrer og tidligere handler, samt mulighed for at søge handler frem på tværs af depoter, og
  • Services som samler relevante oplysninger og værktøjer relateret til investering samt skatteoplysninger.

Derudover vil du også finde tre nye, stærke investeringsberegnere:

  • Månedlig opsparing som kan beregne, hvor meget man skal opspare for at nå et givent mål,
  • Afkastberegner som kan beregne, hvad en given månedlig investering kan vokse til, og
  • Inflationsberegner som kan beregne inflationens påvirkning af din opsparing.

Klik her for at se en video om de nye funktioner.

De nye opdateringer træder som beskrevet i kraft 13. marts i netbanken, mens det på mobil (iOS og Android) sker inden for den kommende uge.

Flere forbedringer på vej

Vi glæder os til at lancere flere nye forbedringer og funktioner i løbet af året. Du kan blandt andet ser frem til flere nye underuniverser, der vil løfte din brugeroplevelse, herunder Portefølje, som giver hurtige og intuitive indsigter i din portefølje, og Marked, som samler oplysninger om aktier, obligationer, indeks, fonde m.v. Her vil du også finde grafer, nyheder, nøgletal, udbytteoplysninger, regnskabstal, aktielister og screeningsværktøjer.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 2 min

Stigende oliepriser – vil det påvirke markedet?

Konflikten i Mellemøsten er med Israels angreb på Irans ambassade i Damaskus og Irans gengældelsesangreb mod Israel eskaleret de seneste uger. Eskaleringen har medført stigende oliepriser, men spørgsmålet er, om de stiger til et niveau, hvor det vil påvirke den globale økonomi.
Investeringsmarkeder | 2 min

ECB holder renten uændret – men forventes at lempe i juni

Den europæiske centralbank holdt helt som ventet renten uændret på torsdagens møde. Forventningen er fortsat, at ECB vil sænke renten i juni, mens prognosen for amerikansk rentenedsættelse skubbes fra juni til slut juli.
Inspiration | 4 min

Konfirmation – her er den bedste gave, du kan gi’

Konfirmation er lig med fest og gaver til den unge - ofte også pengegaver. Formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd om pengegaver, opsparing og investering – og et tip til den bedste gave, du kan give din konfirmand.