Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

euromoney awards

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.

Det er andet år i træk, at Euromoney kårer Nykredit som bedst til Private Banking i Danmark. I år vinder Nykredit også prisen Best for Digital Solutions.

For sjette år i træk er Nykredit Private Banking desuden blandt vinderne ved årets WealthBriefing Awards, som i år hædrer Nykredit med priserne Best Domestic Clients Team, Best Private Bank - Client Service og Private Bank - Talent Management.

I Nykredit Private Banking er man naturligvis stolt over de fem priser.

”Vi er meget beæret over at være blandt vinderne igen i år af priser fra både Euromoney og WealthBriefing – ikke  mindst er det en stor ære at blive anerkendt som bedst i Danmark til Private Banking for andet år i træk. Vi er stolte af alle fem priser, men jeg vil gerne fremhæve prisen for Talent Management, som er et område, vi prioriterer højt. Udvikling af vores dygtige Private Bankere og en styrkelse af vores samarbejde på tværs er afgørende for at skabe fremtidens Private Banking. Vi lever i en verden i forandring, og derfor skal vi evne at navigere i en stadig mere kompleks verden, så vi leverer den bedste helhedsrådgivning til vores kunder”, siger Michael Nordestgaard, fungerende direktør for Nykredit Private Banking Elite.

Prisoverrækkelserne fandt begge sted d. 21. marts i London.

Om Euromoney Awards

  • Euromoney er et hæderkronet finansmedie med hovedsæde i London og 55 år på bagen.
  • Euromoney Awards har eksisteret i mere end 20 år.
  • Vinderne inden for Private Banking-kategorierne udvælges af et panel af professionelle Private Bankere

Om WealthBriefing European Awards

  • WealthBriefing er et Londonbaseret globalt finansmedie som siden 2005 har leveret nyheder og analyser indenfor Wealth Management.
  • WealthBriefing European Awards uddeles i år for 12. gang.
  • Vinderne udvælges af dommere bestående af professionelle branchefolk.

Relaterede Artikler

Inspiration | 4 min

Konfirmation – her er den bedste gave, du kan gi’

Konfirmation er lig med fest og gaver til den unge - ofte også pengegaver. Formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd om pengegaver, opsparing og investering – og et tip til den bedste gave, du kan give din konfirmand.
Inspiration | 2 min

Penge tilbage i skat?

Viser årsopgørelsen, at du skal have penge tilbage i skat? Så har Nykredits formueekspert Jeanette Kølbek gode råd til, hvordan du får allermest ud af dem.
Inspiration | 2 min

Nykredit og Sparinvest vinder europæisk hovedpris

Nykredits datterselskab, Sparinvest, hædres igen i år internationalt med tildelingen af to Lipper Fund Awards, hvoraf den ene er en hovedpris. Med priserne anerkendes Sparinvests evne til at skabe langsigtede og risikojusterede afkast de seneste tre år i forhold til konkurrenter.