Hold fast i din investeringsstrategi

Tårnhøj inflation, rentestigninger og en buldrende energikrise skaber uro på de finansielle markeder. Som investor er det naturligvis et scenarie, der giver panderynker og anledning til en række spørgsmål. For hvad er det, der bliver ved med at ramme aktie- og obligationsmarkedet? Er der bedre tider i sigte? Og bør man foretage sig noget for at beskytte din investering? Vi har spurgt chefstrateg Frederik Engholm og formueekspert Jeanette Kølbek - se og lyt med her

Frederik Engholm

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Jeanette Kølbek

Jeanette Kølbek

Formueekspert

Jeanette er ekspert i privatøkonomi og forbrugertrends inden for opsparing, pension og investering. Hun navigerer danskerne sikkert gennem det privatøkonomiske landskab, så de ved at optimere deres formue kan opnå finansiel tryghed gennem hele livet.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 3 min

Den hellige treenighed: Sådan påvirker de tre vigtigste nøgletal aktiemarkedet

Som investor bliver man præsenteret for et hav af forskellige nøgletal. Men hvilke er egentlig de vigtigste, og hvad betyder de for markedet og dermed for dig som investor? Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, gennemgår i denne video ’Den hellige treenighed’ - væksten, inflationen og renten - og hvordan de hænger sammen.
Investeringsmarkeder | 4 min

Dansk økonomi overrasker: Væksten fortsætter

Med en pandemi og en energi- og inflationskrise i bagagen er dansk økonomi nu godt på vej tilbage. I denne video giver Nykredits cheføkonom Palle Sørensen en status på dansk økonomi - og der er god grund til at tro, at den positive udvikling fortsætter.
Formue | 6 min

Kig i krystalkuglen: Sådan bliver boligmarkedet i 2023

Chefanalytiker og boligøkonom i Nykredit, Mira Lie Nielsen, giver et bud på, hvad 2023 kommer til at bringe på det danske boligmarked. Det bliver et år, der kommer til at fortsætte i samme retning som det forrige sluttede.