Røde tal og rentestigninger

Den dårlige stemning fortsætter på både aktie- og obligationsmarkedet. Men hvorfor er der så dårlig stemning, og hvad er udsigterne for de kommende måneder? Det vurderer Klaus Dalsgaard, chefstrateg hos Nykredit i denne udgave af Investor Insights.

 

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

KDH talsperson

Klaus Dalsgaard

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i samspillet mellem makroøkonomi og kapitalmarkederne med særligt fokus på renter og valutakurser.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 21 min

Optimisme efter rentemøder, men pas på mulig aktieboble

Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, afkoder centralbankernes og markedets signaler. Hør hvilke forventninger han har til fremtiden, inklusive hvor renten ligger henne, når året er omme, og om AI-hypen er ved at føre os ind i en ny aktieboble.
Investering | 3 min

Styrket investeringsunivers i net- og mobilbanken

Er du investeringskunde i Nykredit? Så kan du se frem til en forbedret brugeroplevelse i net- og mobilbanken. 13. marts lancerer vi nemlig de næste i rækken af tiltag, der skal løfte og styrke vores investeringsunivers. Og der er meget mere på vej.
Investering | 18 min

Sådan vil sommerens volatile markeder påvirke efteråret

De økonomiske markeder har henover sommeren været mere volatile end normalt. Samtidig har en række skelsættende politiske begivenheder givet yderligere udsving. I denne udgave af Investor Insights er vi trukket i arbejdstøjet igen, og chefstrateg hos Nykredit, Klaus Dalsgaard, giver sin analyse af, hvordan sommerens begivenheder vil påvirke de kommende måneder.