Hør hvad chefstrategen særligt vil holde øje med denne sommer

Der er særligt tre ting, chefstrateg Frederik Engholm, vil holde øje med denne sommer, hvor markederne forventeligt kommer til at opføre sig anderledes, end de plejer - og hvor sommertidens lavere handelsaktivitet kan bane vej for større udsving.

Der er tre ting, chefstrateg Frederik Engholm vil holde særligt øje med denne sommer, som han grundet coronavirussen også forventer bliver anderledes for markederne end normalt.

Først kigger vi sammen med ham på, at det ser ud til investorerne er blevet mere corona-resistente. Det er overraskende, og han er heller ikke sikker på, det holder.

Det store aktiefald i midten af juni viser, at der stadig er en ængstelse i markedet, der hurtigt kan bygge sig op igen, lyder det.

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Rådgivning | 22 min

Få eksperternes bedste råd til at håndtere de lave renter

Få svar på nogle af de spørgsmål, der melder sig, når renterne er lave, og du gerne vil have mest muligt ud af din opsparing.
Rådgivning | 11 min

Sådan kommer du i gang med at investere | #5 Det næste skridt

Nykredit har forskellige måder, hvorpå du kan holde dig opdateret på, hvordan det går med dine investeringer, når du er kommet i gang.
Rådgivning | 10 min

Sådan kommer du i gang med at investere | #4 Plej din investering

Som investor er det vigtigt at være tro mod sin strategi og den risiko, man har lagt fra start.