Hav is i maven i strømmen af negative corona-nyheder

Som investor skal man vænne sig til, at flere virksomheder vil nedjustere deres forventninger på grund af coronavirussen.

Det vil dog formentlig kun give en kortvarig krise i økonomien, lyder det fra Frederik Romedahl Poulsen, senioranalytiker i Nykredit.

Frederik Romedahl Poulsen

Senioranalytiker i Nykredit Markets

Frederik har fokus på global makroøkonomi og politik, samt dets betydning for de finansielle markeder.

Relaterede Artikler

Økonomi | 3 min

Chefstrateg: Evergrande bliver ikke et nyt Lehman-krak

I denne uge bliver det afgjort om Evergrande – en kinesisk ejendomsgigant med gæld på størrelse med Danmarks BNP – når sit endeligt og må begæres konkurs. Chefstrateg i Nykredit, Frederik Engholm, vurderer hvilke konsekvenser, det kan få for markedet.
Økonomi | 5 min

Valg i Tyskland: Det tyder på et markedsvenligt valgresultat

Holder de seneste meningsmålinger er socialdemokraternes Olaf Scholz et godt bud på Tysklands næste kansler. Det vil ifølge chefstrateg Frederik Engholm være et markedsvenligt resultat, der bl.a. kan give et mindre skub til europæiske aktier.
Rådgivning | 3 min

3 gode råd til dig, der vil investere klimavenligt

Den 7. september mødes danske og udenlandske investorer til Climate Investment Summit i København for at diskutere fremtidens klimainvesteringer. I den anledning giver Nykredits chef for bæredygtige investeringer, Søren Larsen, tre investeringsråd med grønt fortegn.