Nykredit Private Banking – Danmarks bedste igen

For første gang nogensinde vinder Nykredit magasinet Euromoney's pris for Bedste Private Banking. Det er tredje større pris på seks måneder.

Euromoney har netop offentliggjort resultaterne af deres årlige survey, Private Banking and Wealth Management og prisen for Best Private Banking i Danmark, går til Nykredit.

- Vi er meget glade og overordentligt stolte over prisen. Vi er ambitiøse og løber langt hver dag for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser og mest mulig værdi for vores formuende kunder – og det er fantastisk dejligt, at vi i dag alle bliver anerkendt for indsatsen, siger Martin Gregor Schuricht, direktør for Nykredit Private Banking.

- Denne gang er det kollegerne i branchen, der kårer os - folk, der kender Private Banking-disciplinen, kunderne og markedet indgående. Det er et skulderklap, vi tager med os videre. Vi er fyldt med energi af de mange anerkendelser og glæder os til at komme ud at møde flere kunder.

Martin Gregor Schuricht, Direktør for Nykredit Private Banking.

Hattrick

I oktober 2017 vandt Nykredit Privat Banking The Bankers pris som Danmarks bedste. En pris der uddeles af erfarne professionelle rådgivere inden for bl.a. formueforvaltning. Senere på efteråret offentliggjorde Prospera resultaterne af deres årlige undersøgelse blandt danske private banking kunder. Her stemte kunderne Nykredit Private Banking ind på en førsteplads. Med Euromoney's pris i dag, fås nu også branchens ord for, at Nykredit Private Banking er Danmarks bedste.

-  Denne gang er det kollegerne i branchen, der kårer os - folk, der kender Private Banking-disciplinen, kunderne og markedet indgående. Det er et skulderklap, vi tager med os videre. Vi er fyldt med energi af de mange anerkendelser og glæder os til at komme ud at møde flere kunder, siger Martin Gregor Schuricht.

 

Også Danmarks bedste Asset Management

Euromoney's pris for Danmarks bedste til Asset Management går i år også til Nykredit. For nylig blev Nykredits hedgefond, MIRA – der rådgives af Nykredit Asset Management, kåret til Europas bedste fixed-income hedgefond i 2017, da de vandt en EuroHedge Award. I 2017 vandt Nykredit også prisen for bedste investeringsforening.

 -  Først og fremmest er jeg glad på mine kollegaers vegne i Asset Management. Der ligger et enormt arbejde bag resultaterne. For Private Banking området er det også en fjer i hatten. Det er ikke mindst de stærke resultater og produkter fra Asset Management, der gør en forskel for vores kunder i private banking, siger Martin Gregor Schuricht.

-  Vi håber, at endnu flere får øjnene op for fordelene ved at være private banking kunde i Nykredit. Vi har lagt et hårdt arbejde i at være, hvor vi er i dag, men vi er ikke færdig. Hver dag arbejder vi for at nå vores kunders mål.

Kom godt videre

Nykredit Private Banking

Du får kvalificeret modspil og kompetent medspil. Gennem finansiel fortrolighed og transparente løsninger. Og gennem en personlig rådgiver, som sammen med et hold af specialister, arbejder hårdt og dedikeret for at give dig nyt overskud.

Nykredit Asset Management

Nykredit Asset Management leverer produkter af høj kvalitet inden for forskellige aktier og obligationer og tilbyder derudover professionel rådgivning om bl.a. manager selection og ansvarlige investeringer.

Årets Investeringsforening 2017

Nykredit Invest blev kort før jul kåret som Årets Investeringsforening - for andet år i træk og for fjerde gang på fem år. Kåringen er baseret på afkast, omkostninger og investorkommunikation.

Relaterede Artikler

Investeringsforeninger | 4 min

Ikke længere nok med geografisk spredning i aktieporteføljen

En robust investeringsstrategi sikrer dig afkast i gode og i dårlige tider. Men hvad der var robust i går, er ikke nødvendigvis robust i morgen. Nykredit introducerer ny global forvalter, der skal sikre aktieporteføljerne.
Analyser og kommentarer | 2:30 min

Mere urolige markeder forude

En amerikansk lønstigning fik de finansielle markeder til at miste besindelsen.
Trends og tendenser | 5 min

Afkast de næste 10 år kan blive halveret

Efter flere år med stærk kursudvikling på aktier og obligationer, bør investorer indstille sig på lavere afkast forude. Men der er flere ting, man selv kan gøre for at sikre sig et tilfredsstillende afkast uden at risikoen øges.