*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Investor Insights - Nyt fra Nykredit Invest

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Investeringsmarkeder2 min

Stigende oliepriser – vil det påvirke markedet?

Konflikten i Mellemøsten er med Israels angreb på Irans ambassade i Damaskus og Irans gengældelsesangreb mod Israel eskaleret de seneste uger. Eskaleringen har medført stigende oliepriser, men spørgsmålet er, om de stiger til et niveau, hvor det vil påvirke den globale økonomi.

Investeringsmarkeder3 min

Den hellige treenighed: Sådan påvirker de tre vigtigste nøgletal aktiemarkedet

Som investor bliver man præsenteret for et hav af forskellige nøgletal. Men hvilke er egentlig de vigtigste, og hvad betyder de for markedet og dermed for dig som investor? Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, gennemgår i denne video ’Den hellige treenighed’ - væksten, inflationen og renten - og hvordan de hænger sammen.

Investeringsmarkeder2 min

ECB holder renten uændret – men forventes at lempe i juni

Den europæiske centralbank holdt helt som ventet renten uændret på torsdagens møde. Forventningen er fortsat, at ECB vil sænke renten i juni, mens prognosen for amerikansk rentenedsættelse skubbes fra juni til slut juli.

Inspiration4 min

Konfirmation – her er den bedste gave, du kan gi’

Konfirmation er lig med fest og gaver til den unge - ofte også pengegaver. Formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd om pengegaver, opsparing og investering – og et tip til den bedste gave, du kan give din konfirmand.

Alle indsigter
Filtre på type

Alle filtre slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}

Kontakt os

Nykredit Invest samarbejder med Nykredit, og du er velkommen til at kontakte en Nykredit rådgiver og høre mere om dine muligheder for investering hos Nykredit Invest.

Adresse

Nykredit Invest Kalvebod Brygge 1-3 1780 København V Telefon 70 10 90 00 Vær opmærksom på, at Nykredit iht. MiFID lovgivning kan være forpligtet til at logge dialoger. Du kan finde mere information i Basisaftalen på nykredit.dk.