Nykredit Invest er årets investeringsforening*

For tredje gang er Nykredit Invest kåret som årets bedste investeringsforening. I år er der ekstra god grund til at være stolte af kåringen, for 2016 har været et hårdt investeringsår.

Brexit, amerikansk præsidentvalg, ustabile oliepriser og uforudsete reaktioner fra aktiemarkedet. 2016 har investeringsmæssigt været et udfordrende år, og netop derfor vækker det stolthed, at Nykredit Invest også i år er blevet kåret som årets investeringsforening af Dansk Aktieanalyse og Jyllandsposten.
Ifølge Peter Kjærgaard, direktør & CIO i Asset Management, skyldes succesen en disciplineret tilgang til investering, hvor man stædigt har holdt fast i sine processer og i de investeringer, man tror på:
- Jeg er meget glad og stolt på teamets vegne. Både fordi det er tredje gang, vi vinder titlen, men også fordi 2016 har været et svært år at navigere i investeringsmæssigt, siger Peter Kjærsgaard.

Vi har holdt kursen

I år har opgaven især været at holde kursen både i medvind og i modvind, og 2016 har budt på begge dele.

- Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at holde kursen. Når vi igen bliver året investeringsforening er det fordi, vi har de bedste håndværkere på holdet, der har formået at klare sig bedre end konkurrenterne. Når det så er sagt, så har det ikke været et godt investeringsår, og investorernes afkast på aktier har generelt ikke været tilfredsstillende, siger Peter Kjærsgaard og fortsætter:
- Vi har kun én opgave, og det er at få det maksimale ud af investorernes formue. Og her mener jeg ikke afkast isoleret set, men afkast i forhold til den risiko, der bliver taget. Maksimering af det risiko-justerede afkast.

Danske aktier klarer sig bedst

De to bedste aktieafdelinger i Nykredit Invest i år (2016) er de to danske - nemlig først og fremmest den brede Nykredit Invest Danske Aktier med 30-40 aktier i universet, samt Nykredit Invest Danske Fokusaktier med 15-18 aktier. De danske aktier har i 2016 været præget af kursfald, men alligevel klarer Nykredit Invest Danske Aktier et pænt plus, mens Fokusaktier med et beskedent minus ligger bedre end markedet.

Læs mere om Nykredit Invest Danske Aktier
Læs mere om Nykredit Invest Danske Fokusaktier

 

*Det er Investeringsforeningen Nykredit Invest, som er kåret til årets investeringsforening 2016 af Dansk Aktie Analyse, Jyllands-Posten og Finans. Kåringen bygger på en vurdering af følgende 6 aktieafdelinger; Nykredit Invest Danske Aktier, Nykredit Invest Danske Aktier Akk., Nykredit Invest Globale Aktier, Nykredit Invest Globale Aktier SRI, Nykredit Invest Klima & Miljø SRI. Du kan finde flere informationer om de enkelte afdelinger her

Læs artikel om baggrund for kåringen fra Jyllands-Posten (abonnement kan være påkrævet)

Peter Kjærgaard

Chef for Nykredit Wealth Management

Kom godt videre

Vores filosofi

Det er vores opgave at få din formue til at vokse. Det gør vores erfarne specialister ud fra tre grundlæggende principper: robust, ambitiøst og ansvarligt.

InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Ansvar

Alle rettigheder til materiale tilhører Nykredit Invest, og enhver tilgængeliggørelse for almenheden, videredistribution eller gengivelse af materiale kræver forudgående tilladelse fra Nykredit Invest.