Nykredit tilbyder ikke længere handel i russiske værdipapirer

Situationen i Ukraine: Hold dig opdateret på situationen som investor

Ruslands invasion af Ukraine har skabt kraftige markedsreaktioner, og som investor må du forvente store udsving i markederne i den kommende tid. I Nykredit forventer vi dog ikke, at krigen vil efterlade et langvarigt negativt aftryk på markederne, og derfor anbefaler vi, at du bevarer roen og holder fast i din investeringsstrategi.

Vi får mange spørgsmål fra vores kunder netop nu, og på denne side kan du læse vores aktuelle anbefalinger.

Seneste nyheder og anbefalinger til dig som investor

19.05.2022

Energikrisen med investor-briller

Hvad er op og ned i energikrisen? Hvad er udsigterne til at gøre Europa uafhængig af russisk gas? Og hvor stiller hele miseren dig som forbruger – og som investor? Læs med her.

Læs mere
18.05.2022

Aktiemarkedet er i stormvejr - sådan skal du forholde dig som investor

Krig i Ukraine, coronafrygt i Kina og kraftige rentestigninger har været med til at sende aktiemarkederne ud et kraftigt stormvejr. Nykredits senioranalytiker, Frederik Romedahl Poulsen, tager temperaturen på aktiemarkedet og formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd til, hvordan du skal agere som investor

Læs mere
17.05.2022

Hvordan ser de kommende måneder ud med stigende inflation og renter?

Den støt stigende inflation har fået centralbankerne til at reagere. Særligt amerikanske Federal Reserve fører an og har hævet renten. Men hvad vil de kommende måneds bringe? Det vurderer chefstrateg Frederik Engholm i denne udgave af Investor Insights.

Lyt med her
03.05.2022

Corona udfordrer den kinesiske økonomi

Mens karantæne, nedlukninger og stigende smittekurver for os danskere mest klinger af 2020, slås verdens andenstørste økonomi lige nu med rekordhøje smittetal og omfattende nedlukninger. Nykredits chefstrateg Frederik Engholm kommenterer på situationen i Kina.

Læs mere
03.05.2022

Farvel til den allersidste russiske aktie

Nykredit og Sparinvest har solgt sin sidste russiske aktie - men hvorfor først nu? Hvem køber egentlig de russiske værdipapirer, som hele verden står i kø for at sælge? Nykredits direktør for Asset Management, Ralf Magnussen, giver svar på tiltale.

Læs mere
22.04.2022

Kinesiske aktier kan give gode afkast i resten af 2022 – men risikoen er høj.

Kinas aktiemarked er stadig interessant på trods af regulering, hårde coronanedlukninger og uro omkring forholdet til Rusland. Chefstrateg hos Nykredit Frederik Engholm kommer her med sin vurdering.

Læs mere
21.04.2022

Podcast: Præsidentvalg i Frankrig - hør markedets bud på en vinder

Det franske præsidentvalg står mellem den siddende præsident Emanuel Macron og udfordreren fra højrefløjen Marine Le Pen. I denne podcast giver senioranalytiker Frederik Romedahl sin vurdering af udfaldet - og så kigger vi nærmere på, hvordan valg i Europa generelt påvirker markederne.

Lyt med her
05.04.2022

Podcast: Krigen i Ukraine stiller nye krav til virksomheders ESG-strategi

Invasionen har tvunget virksomheder til i endnu højere grad at fokusere på bæredygtige investeringer og ansvarlighed. Men vil ESG fortsat være i fokus den kommende tid? Og kan våben og atomkraft være en bæredygtig investering? Det og meget mere vurderer Morten Gregersen, aktiechef hos Nykredit, når vi i denne podcast vender den højaktuelle ESG-agenda.

Lyt med her
30.03.2022

Peger den høje inflation og stigende renter mod en recession?

Stigende inflation har fået centralbankerne til at røre på sig, og rentekurvens udvikling kan også give anledning til panderynker. Men er vi på vej mod en recession? Det giver Nykredits chefstrateg Klaus Dalsgaard sin vurdering af.

Læs mere
18.03.2022

Få svar på de spørgsmål, som fylder hos investorerne lige nu

Er det dumt at investere lige nu? Og hvad er Nykredits forventninger til markedet i resten af 2022? Nykredits chefstrateg Frederik Engholm giver svar på nogle af de spørgsmål, der fylder hos investorerne lige nu.

Læs mere