Nykredit Invest konference 2021

Tilmeld dig en af årets Nykredit Invest konferencer

Eksperternes bedste råd til investeringsmarkederne

Du kan se frem til at blive opdateret på investeringsmarkederne og høre om, hvordan vi arbejder for at sikre gode afkast i et miljø, som fortsat er præget af rekordlave renter - og hvordan man som investor kan hjælpe med at finde svar på klimakrisen.

Grønland - kongerigets nye brændpunkt

Grønland er blevet et af tidens vigtigste geopolitiske brændpunkter, men selv om alverden nu vender blikket med vores rigsfælle i nord, ved vi ofte forbavsende lidt om Grønland.

Hør journalist og forfatter Martin Breum sætte fokus på amerikanernes, russernes og kinesernes store interesse i Grønland og ikke mindst i de sjældne jordarter, der gemmer sig i Grønland, og som er uundværlige for den grønne omstilling.

Journalist Tine Gøtzsche er vært ved alle konferencer.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere og tilmeld dig på en af nedenstående Nykredit Invest konferencer – eller Nykredit Invest webinaret, hvis du foretrækker at se med hjemmefra.

27. september, Aarhus 29. september, Vingsted 4. oktober, Aalborg 5. oktober - webinar

Få inspiration

Vinder af Morningstar Awards 3 år i træk

Nykredit Invest har vundet alle Morningstars priser for bedste investeringsforening i 2020. Det er tredje år i træk, at Nykredit Invest er blandt vinderne af hovedkategorierne.
Se mere

Nyheder og analyser

Hvad betyder politik, internationale begivenheder og globale tendenser egentlig for dine personlige investeringer? Følg med i Nykredits seneste nyheder og analyser som artikler, video og podcast.
Læs mere

Nykredit Invest

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, der hver har sit særlige fokus.
Læs mere